Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Put u Segedin

Dragi dnevniče upravo se vratih iz EU! Zvuči super a bio sam u Segedinu, nema veze bilo je odlično. Reko ajd da s malo odmorim pred Novu godinu…, mislim nije da me je nešto posao razbio…više da onu dvojicu ne vidim. Bojim se da mi se “druženje” sa njima za neko vreme ne obije o glavu, al stvarno! Ponekad mislim da ludim…više mi ni noćne more nisu iste, pre sam sanjao da sam otišao go u školu a sada kako sedim u kancelariji i samo odzvanjaju reči: mrš, debilko, balavac, jado, parfemko…. što mi se i zaista desi par sati pošto ustanem.
Ma ko ih…., da se ja vratim na ovo moje kratko putešestvije. Naravno išao sam sa bratom pošto je, naravno, neko od njegove ekipe ispalio ili kako sam načuo u njegovim maratonskim telefoniranjima, izgleda “pao”, šta god to značilo. Kako god, bilo nam je super! Hotel na trgu, restorani, izlasci…segedin
Bila je tolika gužva na granici da sam mislio da će sve vrveti od našeg sveta, ali nigde nikog. Pošto je braca il’ spavao il’ morao “negde” da ide hitno, cele dane provodio sam šetajući se po Szegedinu i razgledajući ga – stvarno lep i čist grad. Obišao sam sve znamenitosti, trgove, katedralu, staru bolnicu, galerije, našu crkvu…al’ i dalje mi nije bilo jasno gde su svi oni sa granice… sve dok od ludog vremena, nisam otišao i do najvećeg tržnog centra. Svi su tamo, a srpski zvaničan jezik! -70%, -50%, 60%…tuča, otimanje, trčanje, preskakanje redova, vriska i cika…, sreo sam i komšiju Acketa sa 3 torbe farki i jedno 30kg sira, ko zna možda otvara butik i piceriju!
Što se tiče izlazaka i nije Segedin bog zna šta…, ok je! Bili smo prvo u nekoj pivnici a posle toga u nekom malom klubu…, naravno sve vreme mi je stariji bata objašnjavao kako treba ići kroz život nabrajajući mi svoje poslovne i ljubavne uspehe i povremeno osvrćući se na moje neuspehe u istim kategorijama! Divno veče!
Srećom je njegov seksualni nagon u potunosti ovisan o nivou alkohola u krvi, ubrzo je nestao u gužvi! Pošto sam platio svoja dva piva i njegovih 9 viskija (a stalno se čudi kako nemam para) otišao sam gore u sobu bar neki film da pogledam. Naravno svih 20 kanala je sinhronizovano…, nije loše da se malo zabaviš…, gledao sam neki kaubojac sa Džon Vejnom kad naručuje “edj viski”, jeste smešno al za nekih 10min, ne više. Posle toga sam se prebacio na MuzsikaTV novogodišnji šlager mix i to izgleda ovako nešto:

Iskreno nisam siguran da li je ovo muzički spot ili reklama za muški striptiz, jer one srednjovečne dame samo što nisu skinule jadnog Norberta!
Ajd’ valjda će za novaka biti bolje! Ćao!

Komentari

 • Boškić se očigledno ludo proveo 🙂

 • Svidja mi se kako je pravilno napisao Szeged 😀
  Inace impor-eksport biznis moze da se dobro isplati

 • Kako samo Boskic moze da se provede.
  Odlican tekst. Jako mi se dopada sto su svi likovi, pa i Boskicev potupno izgradjeni do detalja, imaju i svoj stil govora i karaktera. Svaka cast!

 • Magda sa 7 sprata

  Boskic a mene nisi zvao,zapamticu ti ovo!

 • Milos Andrijevic MIKI

  Boskic se dobro proveo

 • Boskic idemoooooooooooooooo!!!! Ludilo cisto

 • Djordje Cvarkov

  Kako si samo mali i NIZAK!

 • Dragan Torbica

  Auuuuuu Cvarkov pa nemoraš bit’ takav. Moja Mi’lca kaže da je Boškić fin Momak.