Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Komentari

 • Домаћин

  Ето шта је љута хабанера! 😀

 • Vi ste ljudi bolesni!!!! Ovo je jedini fudbal koji gledam…. Osim Ivice….
  A što li je toliko zanimljivo što je sudije iz Gajdobre? Hahahaa
  Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Samo mi nije jasno kako možete da ostanete ozbiljni kad toliko lupetate. Majkemi zaslužili ste naklon do poda!!!

 • Osvaldo Hernandez Martinez i Gonzales

  Ovom prilikom bi iskoristio ovu priliku, da postavim pitanje nasem proslavljenom asu, fudbalskom bonvivanu, prekaljenom internacionalcu… Branku Boroti: Dragi Branko, da li je istina da je pesma “Welcome to Tijuana – tequla, sexo, majijuana” zapravo posvecena Iliji Dukicu, a da je kasnije neki pevac Manu Cao pozajmio tu pesmu, i sada je izvodi kao svoju ?
  A za velikog fudbalskog znalca Milan Močiboba pitanje: Da li mu je poznato da je cuveni plivac a kasnije i glumac Dzoni Vajskrem svoju karijeru zapoceo u omladincima FK Medja.
  Za Dadu Bogdana ne bi imao pitanja.
  Hvala

 • MALO A U KRUGU,
  oplakao sam

 • pozdrav iz Australije PERT VI ste zive legende