Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Radosavljević Budimir – Buda zlatni ("D" se ne čita)

Rođak čika Milivoja Radosavljevića (s kojim ne govori) pa samim tim i Živana Radosavljevića, politička mišljenja su im dijametralno suprotna…..
Radosavljević Budimir iz Buđanovaca je mali privrednik jedan od najjačih sve do Šuljma. Zovu ga Zlatnim jer pretapa zlato zubno i pravi od toga male figure i velike narukvice muške.
Dugo je bio glavni sponzor SPS partije u Sremu i fudbalskog kluba „Šuljam Mladost Šuljam“ iz Šuljma. Vrlo krupan čovek, dok je radio u Dunav Tisi bio je bagerista ali se ugojio i nije posle mogao da uđe u kabinu bagera. Ima preko 170kg bez kostiju.za dimeta
I pored debljine vrlo je okretan i vešt, u električnim kolicima u kojima ide. Neki tvrde da je nezaustavljiv, drugi pak pričaju da je 90tih kad je počeo da se goji mogao za pet minuta da kolicima dođe do Jazka i kuće druga Radivoja*, njegovog gurua i poslovnog partnera sa kojim razvija otkup lomljenog zlata.
Često je obučen u svilene kućne haljine. Zato ga zovu i Louis. U svom kraju najpoznatiji je jer je otkinuo krilo “nevidljivog” oborenog aviona koje koristi za pečenje babušaka, klenova i naravno paprika na jesen…. Drži rekord u jedenju u svom kraju, za ručak – dve guske, baržu supe i celu slatku kuću…..

Komentari