Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Komentari

  • Ilija Nikolic

    Predlog za epizodu vezanu za ribolov, tacnije skoro odrzanu stukijadu u selu Krušči…. Prvom odrzanom takmicenju u malom selu na koje se prijavilo cak vise od 130 ekipa…. Kao i svaka druga stukijada i ova je izgledala isto… stotine plovaka u reci i duplo veci broj ljudi podeljen u manje grupice, kako poprilicno zagrejani od rakije, pricaju svoje pustolovine i raspravljaju oko aktuelnih tema…. svadje, upadanja u vodu, mrsenje najlona, tuce, pevanje, padovi pijanog sudije, su stvari koje redovno idu uz pijane ribolovce…. Odlazak ekipe Torbica i Cvarkov dva stara ribolovca i majstora u lovu stuke na pampur, njihovi dozivljaji i sukob sa Boskicem strast zaljubljenikom u tehniku musicarenjem….