Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: http://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Komentari

  • miroslav ignjatovic

    Prvo da se lepo zgrejete pa da krenete u igru,da se ne povredite!Broj jedan i debeli sef spojeni u Cvarkova,sir Oliver,BOB rock i Jeremija u Dragana,Super Hik i Grunf u Zivana ,a Alan Ford u Boskica…Odlicno!!! Naravno tu su i drugi likovi iz sveta stripova,romana i bajki fantasticno ugradjeni u price! Ne postoji vazna knjiga,film,serija ili delatnost sporta,politike i kulture da nije odlicno obradjena tako da sam uvek zadovoljan vidjenim i dozivljenim!!! Zao mi je da nisam do sada ni jednom imao prilike da vas gledam u zivo ali se nadam da jednom hocu!!! Zelim vam uspesnu osmu sezonu!!! Jedva sam docekao da se vratite!!! U medjuvremenu sam po ko zna koji put ponovo pogledao sve epizode… ZIVELI DRAGI MOJI SAVREMENICI !!!