Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: http://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Poruka za društvo na Blogomaniji

Ove godine nismo mogli da prisustvujemo Blogomaniji pa smo dali intervju. Evo šta smo imali da kažemo o internetu, sadržaju na njemu, emisijama na YouTube-u i vama, našim gledaocima i čitaocima.
 

Komentari

  • Ljudi, samo napred!!! Sjajni ste! Ulepsavate mi svaki dan! Samo nastavite tako, ne osvrcite se na glupe komentare o “Srbima u svemiru”! Puno pozdrava iz “Nj”emacke :))

  • Ma ide Đorđe RTV i po kablu južno od Save i Dunava 🙂 Provereno!

  • Internet publika je i za nas iz inostranstva, koji nemamo rtv. Hvala vam mnogo za fantasticini humor kojim mi ulepsavate dan 🙂

  • Bosanac iz Lukiceva

    Evo i ja da se nadovezem na to ko vas gleda iz inostranstva – u Engleskoj imate vernih gledalaca. Mojih nekoliko prijatelja i ja vas redovno pratimo i gledamo sve epizode odmah kad izadju. Inace to su sve “odliveni mozgovi” sto bi rekli dusebriznici iz Beograda. Vas humor je fenomenalan, a posebno aktuelan za nas koji smo odrasli u Vojvodini. Ja sam rodjen u Zrenjaninu i moji roditelji takodje ali nekako se vodim u Vojvodini kao Bosanac. Doduse dede i babe su svi dosli sa Romanije i Ozrena ’46-te. Dimitrije je sigurno bio u Lukicevu u njegovim fudbalskim danima pa ce mu biti malo jasnija situacija, ali da vam kazem da ja na primer nisam znao nikoga ko se preziva na ov ili in dok nisam krenuo u srednju skolu. Ako dodjete u Englesku da odradite jednu tezgu skupilo bi se dobro drustvo u nekom pabu siguran sam. Eto i nacina da monetizujete. A naslo bi se i vremena da se odgleda neka tekma npr u Wimbledonu.

  • Sto se tice naplate popularnosti, pitam se da li je odluka da nema reklama na Youtube-u namerna. Meni te reklame ne smetaju mnogo, doduse ne znam kako i koliko se naplacuju ali moze biti jedan vid zarade. Veliki pozdrav!