Obaveštenje

Ekipa Državnog posla ograđuje se od komentara i stavova iznetih na nezvaničnim Facebook profilima koji nose ime emisije i likova iz serije Državni posao.
Jedinu pravu korespodenciju sa akterima serije možete ostvariti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DrzavniPosaoSerija
Takođe napominjemo da će svako preuzimanje i postavljanje video snimaka, koji se nalaze na ovom sajtu, na druge sajtove biti prijavljeno administratorima.
Hvala vam na razumevanju!

Predstava za decu obolelu od Batenove bolesti

Predstava koju igramo sutra (četvrtak, 20 časova) u Pozorištu mladih, igramo za decu obolelu od retke, Batenove bolesti.
predstava za sajt
Sva sredstva koja budu prikupljena od prodaje ulaznica, biće ustupljena Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti “Život”.
Na ovaj način, želimo da pomognemo oboleloj deci, ali i da skrenemo pažnju i podstaknemo društvo na rešavanje problema sa kojima se suočavaju njihovi roditelji.

Komentari

  • Milica Banjac

    Presavršeno!!!!! sve pohvale!! obavezno dostavite bar par minutića snimka… ogoroman pozdrav 🙂

  • Novakovic Branimir-Sico

    Momci…svaka vam cast…navukao sam se na vas opasno…:-)…nadam se da cemo vas i vasu predstavu moci uskoro vidjeti i u Bijeljini…Veliki pozdrav iz Republike Srpske!!!!